N. A. Saramo

 
Olen Nico Anton Saramo, mäntsäläläinen historianopiskelija ja perheenisä. Puolustan luontoa, sivistystä ja pyhyyttä. Olen elämänsuojelija, traditionalisti ja nationalisti – revolutionäärinen taantumuksellinen ja jumalaapelkäävä romantikko. Vega-blogissani pohdin maailman menoa sekä maailman- ja historiakuvien rakentumista. Olen entinen maatalouslomittaja ja tuleva kirjailija.

Synnyin 6. syyskuuta 1990 Tammisaaren sairaalassa. Perheeni muutti varhain Kirkkonummelta Espooseen, jonka Suvelassa ja myöhemmin Kaupunginkalliossa vietin lapsuuteni. Tultuani ylioppilaaksi Olarin lukiosta vuonna 2009 lähdin kesätöihin maatilan rengiksi Karjalohjalle ja syksyllä aloitin opinnot maaseutuopistossa Hyvinkäällä. Tapasin opistossa nykyisen vaimoni (joka on nykyään karjanhoitaja) ja menimme naimisiin Hyvinkään vanhassa kirkossa vuonna 2011. Itse toimin maatalouslomittajana ja karjanhoitajana 2011–2013, jonka jälkeen elämää oli mietittävä uudelleen tulevan perheenlisäyksemme vuoksi. Muutimme omaan taloon vaimoni suvun kotitilan maille Mäntsälään, Ohkolan Kivistönkulmalle Kaukasten kupeeseen syksyllä 2013. Keväällä 2014 meille syntyi poika. Olin pari vuotta kaupan kassalla töissä ja aloitin 2015 yleisen historian opinnot Helsingin yliopistossa.

Pidin juhlapuheen 612-soihtukulkueelle vuonna 2017 ja puhuin vuoden 2018 nationalistisessa Awakening-konferenssissa. Tämän blogin lisäksi kirjoituksiani on ilmestynyt verkkolehti Sarastuksessa.

Olen Perussuomalaisten, Perussuomalaisten Nuorten, Suomen Sisun ja Suomalaisuuden liiton jäsen. Lisäksi olen:
Olen tavoitettavissa Hommaforumilla, Facebookissa ja Twitterissä sekä osoitteesta: